Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Rahat:140vr Hoidokit:Pöly ja Vilke. Varusteet: Omat: Pöly: Satula Suitset Tumman sininen riimu Tumman sininen Riimun-Naru Vilke: Satula Suitset Keltainen riimu Keltainen Riimun-Naru
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Milla

25.02.2018 09:20
Kävelin tallille sunnuntai aamuna. Huomasin Eerikan ja toivotin hänelle hyvää huomenta. Hän teki samoin. Mietin mitä tekisin ensin tallilla.
-Pitäisi varmaan siivota karsinat, mietin. Niin sitten menin siivoamaan hoitsujeni karsinat. Ne olivatkin aika likaiset. Sitten kun ne oli puhdistettu, ajattelin hoitaa Vilkkeen ja Pölyn. Halusin ehkä myös ratsastaa mutta katsotaan sitä sitten. Hain ensin Vilkkeen tarhasta ja sen jälkeen Pölyn. Kummatkin käyttäytyi hyvin. Tallissa harjasin mun hoitsut ja sitten puhdistin kaviot. Mieleeni tuli että voisin ehkä käydä pienellä maasto lenkillä.
-Eerika! voinko mennä maastoon? kysyin tallin omistajalta.
-Okei mutta minä tulen mukaan, Eerika sanoi.
Minä ratsastin Vilkkeellä ja Eerika Pölyllä. Oli tosi hieno sää. Me laukattiin pitkällä hiekkatiellä ja Vilke oli innoissaan. Tietysti me myös käveltiin ja mentiin ravia. Lenkki kesti ehkä noin puoli tuntia ja sitten mentiin takaisin tallille. Tallilla hoidettiin hevoset. Vilke oli vähän hikinen kun oli ollut aika vauhdikas maasto. Lopuksi annoin ruuat ja lähdin kotiin.

Vastaus:

60vr voisit kertoa vähän enemmän kaikesta mitä teet

Nimi: Milla

18.02.2018 19:14
Tänään oli mun eka hoitaja päivä. Siskoni Marika kertoi minulle Eerikan tallista ja mä halusin hoitajaksi sinne. Se oli tosi hieno talli lähellä meidän kotia. Menin tallille ja etsin Vilkkeen karsinan. Löysin sen mutta Vilkettä ei näkynyt missään. Sitten tajusin, että Vilke on tietenkin tarhassa! Kävelin tarhoille riimun ja narun kanssa. Siellähän se Vilke oli. Laitoin sille riimun ja talutin narulla talliin.
-Hyvä Vilke. Sanoin kun se totteli hyvin kun talutin sitä. Sitten oli harjaamisen vuoro. Vilke käyttäytyi hyvin. Mä odotin että pääsin ratsastamaan Vilkkeellä, mutta tänään en vielä ratsastanut. Ehkä huomenna sitten. Kun Vilke oli hyvin harjattu, puhdistin kaviot. Siinä ei ilmennyt ongelmaa. Annoin Vilkkeelle porkkanaa ja sitten piti lähteä kotiin.

Sori lyhyt tarina kirjotin kännykällä

Vastaus:

30vr +aloitus bonus 50vr